Fantastické slovenských holubky (plnené kapustné listy)

Pridal: NajLucka, 30.10.2020
Kategorie: Bravčové mäso, Mäso, Silvester a Nový rok, Sviatočné pečenie, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Tradičný slovenský recept, ktorý je známy hlavne na sviatky. U nás doma ich mamka robieva na Silvestra, to sa počíta ako tradícia, ale ani cez rok sa na ne nezabúda. Nedávno som ich skúšala aj ja prvýkrát a vydarili sa na jednotku. Nech sa páči, vyskúšajte aj vy podľa nášho receptu. My ich robievame maličké, jeden kapustový list je na polovicu. Niekto ich robieva veľké, z celého kapustového listu. Je to na vás, akú veľkosť chcete, či jednohubku, alebo nie. Autor: NejLucka
FOTKA OD VÁS
Pridal: NajLucka, 30.10.2020
Kategorie: Bravčové mäso, Mäso, Silvester a Nový rok, Sviatočné pečenie, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa
Čas prípravy:
Čas varenia:
SUROVINY
1 kgmletý bravčový bôčik
500 gguľatá ryža
podľa potrebyolej
1 kscibuľa
2 lyžicemletá červená paprika
podľa chutisoľ
podľa chutikorenie
4 bal.paradajkový pretlak
- Ryžu uvaríme v osolenej vode do polomäkka. Ja varím vo vode presne 7 minút od bodu varu. Ryžu potom scedíme a premyjeme v studenej vode. Pridáme mleté mäso, osolíme a okoreníme podľa chuti.
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Fantastické slovenské holubky (plněné zelné listy).
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Fantasztikus töltött káposzta szlovák módra.
KOMENTÁRE K RECEPTU