Vynikajúca torta plná mandarínok. Mňam!
Mandarínky scedíme, šťavu odložíme, budeme v nej máčať korpus. Tvaroh rozmiešame s cukrom, vanilkovým cukrom. Šľahačku vyšľaháme stužovačom dotuha. Do tvarohového krému zamiešame 2/3 odkvapkaných mandarínok, premiešame, pridáme vyšľahanú šľahačku a za stáleho miešania pridáme rozpustené ochladené želatínové plátky. Zmes vlejeme do misy vyloženej potravinárskou fóliou a odložíme do chladničky na 3 hodiny, kým nestuhne.
Stuhnutú tvarohovú zmes preklopíme na spodnú časť korpusu. Trojuholníčky namáčame v mandarínkovej šťave a jemným pritlačením prikladáme k tvarohovej zmesi. Ukladáme ich vždy oproti sebe. Hotovú tortu jemne poprášime práškovým cukrom a na vrch uložíme 1/3 mandarínkového kompótu. Dobrú chuť!
Ďakujeme za povolenie zdieľať recept od skvelej pekárky - BlazenaSadovska
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste
Každý deň tipy na chutný chod pre celú rodinu