Svieži jablkový vánok - fotopostup

Pridal: Mineralka, 4.10.2020
Kategorie: Koláče, Dezerty, Múčniky, Podľa ovocia, Jablká, Jablkový koláč
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Pomerne rýchle jablčné rezy, ktoré si obľúbite. Svieže, chutné a nenáročné na prípravu. Autor: Minerálka
FOTKA OD VÁS
Pridal: Mineralka, 4.10.2020
Kategorie: Koláče, Dezerty, Múčniky, Podľa ovocia, Jablká, Jablkový koláč
SUROVINY
Cesto:
6 ksvajce
12 lyžícteplá voda
10 lyžíckryštálový cukor
12 lyžícpolohrubá múka
1 bal.prášok do pečiva
Jablková vrstva:
750 mlvoda
1 kgjablko
2 bal.vanilkový cukor
16 lyžíckryštálový cukor
Ďalej budeme potrebovať:
3 bal.vanilkový puding
250 gmaslo
500 mlsmotana na šľahanie
na ozdobučokoláda
- Šťavou z jabĺk jemne polejeme cesto, ktoré sme popichali vidličkou a poukladáme jablká. Rozmiestnime ich tak, aby bol pokrytý celý povrch rovnomerne. Zvyšnú šťavu dáme do hrnca, dolejeme vodu podľa potreby tak, aby sme mali spolu 1 L, pridáme pudingový prášok, dôkladne rozmiešame a uvaríme na hustý puding.
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Svěží jablečný vánek - FOTOPOSTUP.
KOMENTÁRE K RECEPTU