Šťavnatá jogurtová bábovka s jablkami a hrozienkami

Recept Šťavnatá jogurtová bábovka s jablkami a hrozienkami
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Vynikajúca bábovka, ktorú si zamilujete. Najskôr som myslela, že bude veľmi vlhká, ale v konečnom výsledku bola fantastická. Odporúčam každému vyskúšať. Autor: Jaja79

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

3 ksvajce
1 kelímokbiely jogurt
1 kelímokkryštálový cukor
1/2 kelímkamlieko
1/2 kelímkaolej
5 kelímkovhladká múka
1 bal.prášok do pečiva
1 kspomaranč
1 ksjablko
podľa chutihrozienka

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. V miske rozmiešame vajíčka s cukrom do peny, postupne pridáme všetky tekuté suroviny - olej, mlieko a premiešame. Pridáme múku zmiešanú s práškom do pečiva, pridáme aj nastrúhanú kôru z pomaranča a hrozienka.
  2. Premiešame a navrstvíme do tukom vymazanej a múkou vysypanej bábovkovej formy.
  3. Na vrch poukladáme tenké plátky jabĺk a posypeme ešte hrozienkami.
  4. Pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 180 stupňov 45 minút - sledujeme.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť