Salkové šialenstvo - nepečená salková torta so sušienkami

Recept Salkové šialenstvo - nepečená salková torta so sušienkami
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Nepečné dezerty = najlepšie dezerty. Určite vyskúšajte túto nepečenú dobrotu, ktorá poteší každého milovníka salka.

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:

SUROVINY

400 mlsmotana na šľahanie
500 gmascarpone
360 gmaslové sušienky
160 gkondenzované mlieko
160 gkaramelové kondenzované mlieko

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Mascarpone a smotanu spolu vyšľaháme.
  2. Vyšľahanú zmes rozdelíme na dve rovnaké časti.
  3. Do jednej časti pridáme karamelizované kondenzované mlieko  a do druhej pridáme obyčajné kondenzované mlieko. Premiešame.
  4. Nakoniec už len vrstvíme zmes do formy vyloženej sušienkami a opakujeme: sušienky, vrstva s karamelizovaným kondenzovaným mliekom, zasa sušienky, vrstva s obyčajným kondenzovaným mliekom (opakujeme dovrchu formy). Dáme do
    chladničky na 12 hodín.

Môj blog: Youtube

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť