Pivovarská bašta

Recept Pivovarská bašta
FOTKA OD VÁS
Recept Pivovarská bašta
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Hlavné jedlo pre hladných ľudí. Bašta ako sa patrí. Autor: Haňula

FOTKA OD VÁS
Recept Pivovarská bašta

SUROVINY

Budeme potrebovať:

3/4 kgbravčové chudšie pliecko
3 lyžiceolej
1 kscibuľa
1 kspór
1 dlpivo
4 lyžicesladký kečup
3-5 strúčikovcesnak
korenie
soľ

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Mäso nakrájame na rezance a sprudka ho na oleji opečieme /pre urýchlenie - robím v tlakovom hrnci/, pridáme soľ, korenie, roztlačený cesnak, kečup, podlejeme pivom a chvíľku podusíme - asi 10 minút.
  2. Potom pridáme nakrájanú cibuľu a pór, trochu podlejeme vodou a dusíme do mäkka /v tlakovom hrnci asi 20 minút/.
  3. Potom papiňák otvoríme a ešte vydusíme, aby nám však zostala len šťava - pokrm sa ničím nezahusťuje - podáva sa s opekanými zemiakmi alebo hranolkami.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU

Jednoduchý recept, na který se teprve chystám. Jen místo vody použiju pivo a stroužky kečupu nahradím česnekem.😄😄😋😋

Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť