Pečené mäsové guľky s údeným mäsom z jedného pekáča

Recept Pečené mäsové guľky s údeným mäsom z jedného pekáča
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Rýchly a chutný obed. Teraz, keď vonku začína krásne počasie, siaham po receptoch, ktoré netreba dlho pripravovať. Radšej trávim čas s deťmi alebo v záhrade. Autor: Lacusin

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

Mäsové guľky:

500 g (bravčové a hovädzie)mleté mäso
1 ksvajce
1 lyžičkamletá sladká paprika
50 mlmlieko
podľa chutisoľ
podľa chutičierne korenie

Ďalej potrebujeme:

300 gúdené mäso
2 ksčervená cibuľa
hrsťpažítka
2 lyžiceolej

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Mleté mäso zmiešame s vajcom, korením a mliekom. Necháme pol hodiny odležať.
  2. Údené mäso, olúpanú cibuľu a pažítku nakrájame na kocky. Vložíme do pekáča vymasteného olejom.
  3. Z mäsovej zmesi urobíme guličky a dáme do pekáča na údené s cibuľou. Pečieme dozlatista guličiek. Podávame napr. s pečenými zemiakmi alebo šalátom.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť