Orechové rožky len z 3 surovín sú hitom tohtoročných Vianoc

Recept Orechové rožky len z 3 surovín sú hitom tohtoročných Vianoc
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Príprava je naozaj veľmi jednoduchá. Stačí vyšľahať bielky s cukrom, pridať mleté vlašské orechy a potom už len vytvarovať rožteky. Suší sa to pri teplote 100 stupňov cca 1 hodinu. Autor: Karambola

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

3 ksbielok
250 gkryštálový cukor
300 gmleté vlašské orechy
na obaľovaniemleté vlašské orechy

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Bielky vyšľaháme do peny, postupne zašľaháme cukor. Keď máme tuhý lesklý sneh, mixér vypneme a už len vareškou vmiešame mleté vlašské orechy.
  2. Z hmoty odoberáme lyžicou malé kôpky, ktoré dáme do mletých vlašských orechoch a rukami kôpku obalíme.
  3. Obalenú kôpku vytvarujeme do rožteka, ktorý položíme na papierom vyložený plech a dáme sušiť do rúry.
  4. Sušíme pri teplote 100 stupňov asi 1 hodinu. 
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť