Krtkov plech - hrnčekový recept

Krtkov plech - hrnčekový recept
FOTKA OD VÁS
Krtkov plech - hrnčekový recept
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Už som dlho nerobila tento zákusok. Miluje ho celá rodina, nie je vôbec presladený a nie je ani vôbec suchý. Banánové recepty sú veľmi obľúbené asi všade, tak vyskúšajte aj vy. Je to úplne jednoduchý recept, ktorý zvládne pripraviť aj začiatočník. Ja ho nechávam cez noc v chladničke, ale vôbec nemusíte.Autor: Petra

FOTKA OD VÁS
Krtkov plech - hrnčekový recept
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

Cesto:

2 hrnčekyhladká múka
1 hrnčekpráškový cukor
1 bal.prášok do pečiva
1 bal.vanilkový cukor
4 lyžicekakao
1 hrnčekmlieko
1 hrnčekolej
2 ksvajce

Krém:

300 mlmlieko
1 bal.banánový puding
4 lyžicekryštálový cukor
500 mlsmotana na šľahanie
1 bal.stužovač šľahačky
100 gčokoláda na varenie

Ďalej potrebujeme:

banány

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Všetky suroviny na cesto zmiešame a vyšľaháme hladké cesto.
  2. Plech s veľkosťou 38x25 cm vyložíme papierom na pečenie, nalejeme naň cesto a upečieme v stredne vyhriatej rúre (180 st. asi 20 min). Po upečení necháme vychladnúť.
  3. Z upečeného a vychladnutého plátu vydlabeme asi polcentimetrovú vrstvu a necháme asi centimetrové okraje. Vydlabaný povrch poukladáme pozdĺžne rozpolenými banánmi, na celý povrch natrieme krém a posypeme omrvinkami z vydlabaného cesta. Necháme cez noc stuhnúť v chladničke.
  4. Z mlieka, pudingu a cukru uvaríme puding, ktorý necháme vychladnúť. Vychladnutý puding rozšľaháme, pridáme smotanu, potom pridáme stužovač a vyšľaháme hustý krém.
  5. Do dobre vyšľahaného krému vmiešame nahrubo nastrúhanú čokoládu na varenie.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť