Karé ako minútka s popučenými zemiakmi a vajcom

Recept Karé ako minútka s popučenými zemiakmi a vajcom
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Fantastické mäkké mäsko s popučenými zemiakmi a vajcom. Autor: Naďa I. (Rebeka)

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

plátkybravčové karé /kotleta bez kosti vysoká 1 cm/
2 lyžičkyrôznofarebné korenie
2 lyžiceolej
soľ
na panvicuolej alebo masť
kúsokhrubostenný alobal

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Mäso chrbtom ruky naklepeme a na okrajoch narežeme. Korenie si nahrubo rozdrvíme v drtiči a posypeme ním mäso, pokvapkáme olejom a necháme cez noc v chladničke.
  2. Na steakovej panvici rozohrejte tuk a mäso sprudka z oboch strán opečieme. Osolíme. Preložíme na alobal, dôkladne uzavrieme a dáme na rošt do rúry na 170 stupňov na 12 minút.
  3. Potom alobal opatrne otvoríme a mäso necháme "vydýchať".
  4. Podávame s popučenými zemiakmi, volským okom a zeleninou.

Autor: Naďa I. (Rebeka)

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť