Cisársky rezeň s hranolkami

Pridal: NajLucka, 5.10.2020
Kategorie: Bravčové mäso, Mäso, Vianoce, Sviatočné pečenie, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Tento recept som dostala mailom a priznám sa, oslovil ma len preto, že som ešte nevyprážala údené mäso. Celkom chutný obed. Podávala som s domácimi hranolčekmi a zeleninou, ktorá nesmie na tanieri chýbať. Je to síce vyprážané, ale raz za čas si môžeme dopriať. Autor: Izabelka
FOTKA OD VÁS
Pridal: NajLucka, 5.10.2020
Kategorie: Bravčové mäso, Mäso, Vianoce, Sviatočné pečenie, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa
SUROVINY
2 ksúdené bravčové karé
1 strúčikcesnak
podľa chutikorenie mleté
1 lyžicahorčica
Cestíčko:
2 lyžicehladká múka špeciál
1 ksvajce
1 lyžicakremžská horčica
strúhaný syr údený
strúhanka
Na vyprážanie:
olej
masť
- Smažíme na rozpálenom oleji spolu s masťou dozlatista.
Ďakujeme za povolenie na zdieľanie receptu od skvelej
kuchárky - Izabelka
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Císařský řízek s hranolky.
KOMENTÁRE K RECEPTU