Cisársky rezeň s hranolkami

Recept Cisársky rezeň s hranolkami
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Tento recept som dostala mailom a priznám sa, oslovil ma len preto, že som ešte nevyprážala údené mäso. Celkom chutný obed. Podávala som s domácimi hranolčekmi a zeleninou, ktorá nesmie na tanieri chýbať. Je to síce vyprážané, ale raz za čas si môžeme dopriať. Autor: Izabelka

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

2 ksúdené bravčové karé
1 strúčikcesnak
podľa chutikorenie mleté
1 lyžicahorčica

Cestíčko:

2 lyžicehladká múka špeciál
1 ksvajce
1 lyžicakremžská horčica
strúhaný syr údený
strúhanka

Na vyprážanie:

olej
masť

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Pripravíme si údené karé - nakrájame ho na cca 1 cm plátky.
  2. Plátky karé potrieme horčicou, okoreníme a potrieme prelisovaným cesnakom. Cesnak môžete aj nakrájať na čo najmenšie kúsky. Necháme odležať cca pol hodinu.
  3. Pripravíme si cestíčko. Z múky, vajíčka, horčice a strúhaného syra vymiešame hladkú hmotu, v ktorej obalíme kúsky karé. Potom obalíme v strúhanke.
  4. Smažíme na rozpálenom oleji spolu s masťou dozlatista.
  5. Ako prílohu som podávala domáce hranolky, ale vy pokojne môžete podávať aj so zemiakovou kašou, prípadne s ryžou.

Ďakujeme za povolenie na zdieľanie receptu od skvelej
kuchárky - Izabelka

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť