Bravčové plátky s hubami, paradajkou a syrom

Recept Bravčové plátky s hubami, paradajkou a syrom
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Bravčové plátky s hubami, paradajkou a syrom. Vynikajúca voľba na obed. Ja som dávala čerstvé šampiňóny, ale ak nemáte radi, nemusíte pridávať. Môžete napríklad zameniť za papriku alebo inú zeleninu, prípadne za kukuricu. Záleží na tom, na čo máte práve chuť alebo čo máte doma v chladničke. Je to recept, ktorý sa dá v pohode obmieňať. Zvyčajne takýto obed robievam na nedeľu, má to byť predsa slávnostnejšie, tak prečo si nepochutnať na niečom delikátnom :) Skúste, so zemiakovou kašou je to vynikajúci obed. Autor: Triniti

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

Budeme potrebovať:

500 gbravčové karé
100 ghuby
250 gtvrdý syr
1-2 ksparadajka
trochumajonéza
podľa chutisoľ
podľa chutičierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Bravčové karé nakrájame na tenšie plátky, ktoré naklepeme. Jemne osolíme a okoreníme.
  2. Plátky poukladáme na plech, ktorý sme vymastili olejom, poukladáme na kolieska nakrájané paradajky, posypeme strúhaným syrom, poukladáme na malé kúsky nakrájané huby, navrstvíme majonézu a znovu posypeme syrom.
  3. Pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 200 stupňov cca 20-25 minút.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť