Bez múky, vajíčka a bez strúhanky - Jemná roláda z mletého mäsa, plnená praženicou a Moravankou

Pridal: Triniti, 23.2.2021
Kategorie: Kuracie mäso, Mäso, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa, Večera
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Aj bez strúhanky alebo múky a bez vajíčka dokážete pripraviť fantastickú roládu, ktorá sa počas pečenia nerozpadne. Do masy mäsa pridávam šľahačku, ktorá vo výsledku pridá na jemnosti. Naplniť môžete čímkoľvek, čo vám ponúka vaša chladnička. Odporúčam použiť suroviny ako ja - praženicu a zeleninu. Autor: Triniti
FOTKA OD VÁS
Pridal: Triniti, 23.2.2021
Kategorie: Kuracie mäso, Mäso, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa, Večera
Čas prípravy:
Čas varenia:
SUROVINY
500 g (u mňa kuracie)mleté mäso
250 mlsmotana na šľahanie
podľa chutičierne korenie
podľa chutisoľ
Náplň:
plnotučná horčica
šunka
praženicu
zelenina podľa vlastného výberu (Moravanka)
- Mleté mäso okoreníme, osolíme, zalejeme smotanou a premiešame. Necháme aspoň hodinu odstáť v chladničke.
- Ak roládu počas pečenia potriete pár krát vodou, nebude praskať.
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Bez mouky, vajíčka a bez strouhanky - Jemná roláda z mletého masa, plněná míchanými vajíčky a Moravankou.
KOMENTÁRE K RECEPTU