Bez múky, vajíčka a bez strúhanky - Jemná roláda z mletého mäsa, plnená praženicou a Moravankou

Recept Bez múky, vajíčka a bez strúhanky - Jemná roláda z mletého mäsa, plnená praženicou a Moravankou
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Aj bez strúhanky alebo múky a bez vajíčka dokážete pripraviť fantastickú roládu, ktorá sa počas pečenia nerozpadne. Do masy mäsa pridávam šľahačku, ktorá vo výsledku pridá na jemnosti. Naplniť môžete čímkoľvek, čo vám ponúka vaša chladnička. Odporúčam použiť suroviny ako ja - praženicu a zeleninu. Autor: Triniti

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

500 g (u mňa kuracie)mleté mäso
250 mlsmotana na šľahanie
podľa chutičierne korenie
podľa chutisoľ

Náplň:

plnotučná horčica
šunka
praženicu
zelenina podľa vlastného výberu (Moravanka)

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Mleté mäso okoreníme, osolíme, zalejeme smotanou a premiešame. Necháme aspoň hodinu odstáť v chladničke.
  2. Po hodine mäso z chladničky vyberieme, pripravíme alobal, mäso rovnomerne rozotrieme a potrieme horčicou.
  3. Poukladáme plátky šunky, do stredu navrstvíme praženicu a nakoniec i zeleninu. Mäso opatrne pomocou alobalu zrolujeme.
  4. Roládu pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 180 stupňov aspoň 40 minút - sledujeme.
  5. Ak roládu počas pečenia potriete pár krát vodou, nebude praskať.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť