Fotorecept | Cestoviny z jedneho hrnca
Keď som natrafila na tento recept, musela som si ho hneď pripraviť. Ako som teraz v radostnom očakávaní, tak som si musela niektoré jedlá odpustiť. Medzi nimi sú aj pasta Carbonara, predsa len, to nedostatočne tepelne spracované vajíčko ma tam odrádza, takže sa im vyhýbam. Ale tieto cestoviny sú takou ľahšou falošnou alternatívou k mojim obľúbeným karbonáram. Takže, ak neviete, čo dnes na večeru, nech sa páči, inšpirácia ako vyšitá.
FOTKA OD VÁS
SUROVINY
(na dve porcie)špagety
200 - 250 mlsladká smotana
cca 100 mlvývar
pár strúčikov (podľa chuti)cesnak
soľ
korenie
olivový olej
maslo
parmezán
- V takto pripravenom základe omáčky nechajte špagety uvariť al dente alebo domäkka, ako máte radi.
- Podľa chuti pridajte soľ a korenie.
KOMENTÁRE K RECEPTU