Bulgur s rukolou a parmezánom

Pridal: barborka, 10.6.2016
Kategorie: 15 minútovky
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Ani poriadne neviem, čo to ten bulgur je, no veľmi mi chutí v tejto kombinácii. Mám rada ryžu ale od kedy som vyskúšala bulgur, ryžu dávam bokom. Bulgur nemá žiadnu chuť, tú mu dodá to, čo s ním zmiešate. Nerozvarí sa, po uvarení sa nelepí a po jeho konzumácii necítim ťažobu na žalúdku. Odporúčam vám vyskúšať ho. Možno si ho zamilujete ako ja :)
FOTKA OD VÁS
Pridal: barborka, 10.6.2016
Kategorie: 15 minútovky
SUROVINY
2 dcl pohár sú také dve väčšie porcie bulgur
cca 100 g (pikantná, nakrájaná na drobno)saláma
1 dcl pohár kukurica
4 hrste mrazená zelenina
strúhaný parmezán
2 hrste rukola
2 PLolej
5 ks (nakrájané na drobno)sušené paradajky
- Bulgur si odmeriame v pohári, dáme do sitka a premyjeme pod horúcou vodou.
- V rajničke si dáme olej a pridáme nakrájanú salámu.
- Pridáme nakrájané sušené pradajky a mrazenú zeleninu. Necháme zohriať.
- Zmiešame s bulgurom.
- Rukolu umyjeme a primiešame do bulguru. Posypeme parmezánom.
KOMENTÁRE K RECEPTU