Bulgur s rukolou a parmezánom

Recept Bulgur s rukolou a parmezánom

Pridal: barborka, 10.6.2016

Kategorie: 15 minútovky

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Ani poriadne neviem, čo to ten bulgur je, no veľmi mi chutí v tejto kombinácii. Mám rada ryžu ale od kedy som vyskúšala bulgur, ryžu dávam bokom. Bulgur nemá žiadnu chuť, tú mu dodá to, čo s ním zmiešate. Nerozvarí sa, po uvarení sa nelepí a po jeho konzumácii necítim ťažobu na žalúdku. Odporúčam vám vyskúšať ho. Možno si ho zamilujete ako ja :)

FOTKA OD VÁS

Pridal: barborka, 10.6.2016

Kategorie: 15 minútovky

SUROVINY

2 dcl pohár sú také dve väčšie porcie bulgur
cca 100 g (pikantná, nakrájaná na drobno)saláma
1 dcl pohár kukurica
4 hrste mrazená zelenina
strúhaný parmezán
2 hrste rukola
2 PLolej
5 ks (nakrájané na drobno)sušené paradajky

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Dáme si variť osolenú vodu (ako na ryžu). Pridávam aj 1/2 ČL vegety.
  2. Bulgur si odmeriame v pohári, dáme do sitka a premyjeme pod horúcou vodou.
  3. Pridáme do vriacej vody a varíme 15 minút, sem tam premiešame (keď je hotový, začne sa vám robiť na vrchu pena). Scedíme.
  4. V rajničke si dáme olej a pridáme nakrájanú salámu.
  5. Pridáme nakrájané sušené pradajky a mrazenú zeleninu. Necháme zohriať.
  6. Zmiešame s bulgurom.
  7. Rukolu umyjeme a primiešame do bulguru. Posypeme parmezánom.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť