FotoRecept | Šalát s karamelizovanými hruškami a šošovicou

Pridal: Zuzka, 21.9.2015
Kategorie: Zeleninové šaláty, Šaláty
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
FOTKA OD VÁS
Pridal: Zuzka, 21.9.2015
Kategorie: Zeleninové šaláty, Šaláty
SUROVINY
1 kushruška
olivový olej
1 PLagáve sirup
1 PLbalsamico
30 g (uvarená a vychladnutá)červená šošovica
4 - 5 kusovcherry paradajky
20 g (posekané na väčšie kúsky a namočené vo vode cca 30 minút)vlašské orechy
1 ksmladá cibuľka
z 1 kusucitrónová šťava
60 grukola
soľ
korenie
- Hrušku ošúpte, zbavte jadrovníka a nakrájajte na tenké plátky.
- Takto pripravenú hrušku dajte do panvice, kde si necháte rozohriať olivový olej.
- Teraz rajčiny. Rúru si nechajte rozohriať na 160 °C.
- Rajčiny dajte na plech vystlaný alobalom, pokropte troškou olivového oleja, osolte a okoreňte a nechajte piecť cca 15-20 minút tak, aby rajčiny zmäkli a začali im praskať šupky.
- Šalát som podávala na studeno s pomaly pečeným kuraťom.
KOMENTÁRE K RECEPTU