Broskyňový makovník

Recept Broskyňový makovník

Pridal: IvanK., 5.8.2015

Kategorie: Dezerty

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Suroviny sú na 16 porcií.

FOTKA OD VÁS

Pridal: IvanK., 5.8.2015

Kategorie: Dezerty

SUROVINY

300 gpolohrubá múka
150 gkryštálový cukor
2,5 dlolej
150 g (mletý)mak
4 ksvajce
2 baleniakypriaci prášok
1,5 dlmlieko

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Všetky suroviny dáme do misky a riadne vyšľaháme, kým sa v ceste začnú robiť bublinky.
  2. Vyšľahané cesto vylejeme do vymasteného a strúhankou vysypaného vyššieho plechu.
  3. Na vrch poukladáme nakrájané broskyne (môže byť aj iné ovocie), trochu ho pritlačíme pod povrch cesta.
  4. Pečieme 25-30 minút na 160-170 °C.
 
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť