Broskyňový makovník

Broskyňový makovník

By 5. augusta 2015

Suroviny sú na 16 porcií.

 

Ingredients

Instructions

  1. Všetky suroviny dáme do misky a riadne vyšľaháme, kým sa v ceste začnú robiť bublinky.
  2. Vyšľahané cesto vylejeme do vymasteného a strúhankou vysypaného vyššieho plechu.
  3. Na vrch poukladáme nakrájané broskyne (môže byť aj iné ovocie), trochu ho pritlačíme pod povrch cesta.
  4. Pečieme 25-30 minút na 160-170 °C.

 

broskyňový makovník

Print
1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (3 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *