Bublanina s makom a jahodami

Bublanina s makom a jahodami

By 21. mája 2015

 

 

Ingredients

Instructions

  1. Mak zmiešame s cukrom, zalejeme mliekom a krátko sparíme na miernom ohni za stáleho miešania.
  2. Oddelíme bielka a žĺtka a vyšľaháme sneh.
  3. Prišlaháme cukor, potom žĺtka, dobre vyšľaháme.
  4. Primiešame varechou striedavo múku s práškom do pečiva a olej a mlieko.
  5. Cesto vylejeme na plech s papierom na pečenie, posypeme makovou plnkou a poukladáme nakrájané jahody.
  6. Pečieme pri 180 °C.

Bublanina s makom a jahodami

Print

Život je ako recept na tortu. Ak sa budete držať obvyklých ingrediencií, upečiete tortu, ale už vopred budete vedieť, akú bude mať chuť. Druhí ju ochutnajú, ocenia, ale rýchlo zabudnú. Chce to vždy štipku geniality v každom recepte, aby neumrel s posledným ochutnaným kúskom. (Carlo Peparello)


Môj blog: www.mojsladkysvet.blogspot.it

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *