Ražniči

Pridal: S varechou v ruke, 14.4.2015
Kategorie: Mäso
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Kuracie stehná bez kostí a kože, paprika, šampiňóny, slanina a veľa cibule. Už sa teším, keď ho budem pripravovať v alobale a naozajstnej pahrebe.
FOTKA OD VÁS
Pridal: S varechou v ruke, 14.4.2015
Kategorie: Mäso
SUROVINY
kuracie stehná bez kosti a kože
3 kscibuľa
5 strúčikovcesnak
žltá a želenápaprika
slanina
šampiňóny
olivový olej
grilovacie korenie
dijonska horčica
soľ
čerstvo mleté čierne korenie
- Ražniči som vložil do vyhriatej rúry a piekol som 64 minút na 180°C, raz som mäso otočil, aby bolo krásne upečené z každej strany.
- Podával som so slaninkovo pažítkovými zemiakmi a kyslou uhorkou.
KOMENTÁRE K RECEPTU