Pikantné rezne so zemiakovo-cibuľovým šalátom

Pikantné rezne so zemiakovo-cibuľovým šalátom

By 3. apríla 2015

Pri tomto recepte treba mäso pripraviť deň vopred, aby nasiaklo do seba všetky chute. Pripravuje sa pred podávaním. Čerstvé rezne sú najlepšie 🙂

Ingredients

Instructions

Mäso

  1. Vo vajciach rozšľaháme všetko korenie - pripravíme tak marinádu.
  2. Rezne naklepeme a namáčame do omáčky.
  3. Odložíme do druhého dňa do chladničky.
  4. Na druhý deň opražíme na rozpálenom oleji.

Šalát

  1. Zemiaky uvaríme v šupke.
  2. Vychladené očistíme a pretlačíme cez krájač.
  3. Cibuľa sa zaparí v uhorkovom náleve a celé sa to vyleje na zemiaky.
  4. Vajíčka uvaríme na tvrdo a nakrájame.
  5. Pridajú sa ostatné ingrediencie.Pikantné rezne so zemiakovo-cibuľovým šalátom
    Pikantné rezne2
    Pikantné rezne1

 

Print

Nikdy ma nebavilo varenie a pečenie tak ako teraz. Dospievaním sa človek mení a nachádza nové hodnoty. Mám rada ten pocit, keď sa mi podarí pre svojich blízkych prichystať maškrtu, ktorej sa nevedia dojesť. A keďže viem, že záľubu v pečení a varení nemám iba ja, rada sa s vami podelím o moje experimenty.

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (1 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *