Pikantné rezne so zemiakovo-cibuľovým šalátom

Recept Pikantné rezne so zemiakovo-cibuľovým šalátom

Pridal: barborka, 3.4.2015

Kategorie: Bravčové mäso, Mäso, Šaláty

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Pri tomto recepte treba mäso pripraviť deň vopred, aby nasiaklo do seba všetky chute. Pripravuje sa pred podávaním. Čerstvé rezne sú najlepšie :)

FOTKA OD VÁS

Pridal: barborka, 3.4.2015

Kategorie: Bravčové mäso, Mäso, Šaláty

SUROVINY

Na mäso:

1,5 kgbravčové karé
5 ksvajce
2 ČLsoľ
1 ČLmleté čierne korenie
1 ČLmletá rasca
1 ČLmajoránka
1 ČLsladká paprika
(podľa chuti) u nás 0,5 ČLštiplavá paprika
1 PLwolchestrová omáčka
1 PLhorčica
1 PLkečup
1 ČLvegeta
1 ČLkari korenie

Na šalát:

(uvarené v šupke) 2-3 kgzemiaky
5 ks (uvarené)vajce
2 ks (väčšie)cibuľa
1/4 pohára (nakrájané na drobno)kyslá uhorka
0,5 dcl olej
1 PLhorčica
1,5 dcl uhorková voda
2 ČL do vody a 2 ČL do hotového šalátu podľa chuti)soľ
1 ČLkorenie
(uvarený, môže ale nemusí byť)zeler
zelerová a petržlenová vňať

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
Mäso
  1. Vo vajciach rozšľaháme všetko korenie - pripravíme tak marinádu.
  2. Rezne naklepeme a namáčame do omáčky.
  3. Odložíme do druhého dňa do chladničky.
  4. Na druhý deň opražíme na rozpálenom oleji.
Šalát
  1. Zemiaky uvaríme v šupke.
  2. Vychladené očistíme a pretlačíme cez krájač.
  3. Cibuľa sa zaparí v uhorkovom náleve a celé sa to vyleje na zemiaky.
  4. Vajíčka uvaríme na tvrdo a nakrájame.
  5. Pridajú sa ostatné ingrediencie.
 
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť