Fotorecept |Kuracie stehná s dijonskou horčicou a estragónom

Fotorecept |Kuracie stehná s dijonskou horčicou a estragónom

By 21. apríla 2015

Tento recept som pripravila z najnovšej knihy Diany Henry - A bird in the hand. Tešila som sa na ňu veľmi dlho a momentálne sa nedokážem rozhodnúť, čo mám pripraviť skôr. A tak sa s vami chcem dnes podeliť o tento recept, ktorý je naozaj skvelý. Obaja milujeme dijonsku horčicu. A tak sa po tomto obede len tak zaprášilo. Samozrejme ako obvykle trošku som prehliadla fakt, že kuracie stehná mali byť bez kožky. Neviem, či to urobí nejaký super rozdiel. Ale nabudúce to tak určite vyskúšam.

 

Ingredients

Instructions

  1. Rúru predhrejeme na 220 °C.
  2. V miske si zmiešame dijonsku horčicu, estragón a maslo.Kuracie stehná s dijonskou horčicou a estragónom 2
    Kuracie stehná s dijonskou horčicou a estragónom 3
    Kuracie stehná s dijonskou horčicou a estragónom 4
    Kuracie stehná s dijonskou horčicou a estragónom 5
    Kuracie stehná s dijonskou horčicou a estragónom 7
  3. Stehná si naukladáme do pekáča. Rozotrieme dijonsku zmes, osolíme, okoreníme.Kuracie stehná s dijonskou horčicou a estragónom 6
    Kuracie stehná s dijonskou horčicou a estragónom 8
  4. Posypeme strúhankou a dáme piecť na 35 minút.Kuracie stehná s dijonskou horčicou a estragónom 9
    Kuracie stehná s dijonskou horčicou a estragónom 10
    Kuracie stehná s dijonskou horčicou a estragónom 11
    Kuracie stehná s dijonskou horčicou a estragónom 1

 

Print

Môj blog: www.madewithlovesk.blogspot.co.uk


Kontakt na mňa: denisaratulovska@gmail.com

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *