NajRecept.sk Šaláty Zeleninové šaláty Šťavnaté pečené rebierka
Šťavnaté pečené rebierka
Recept Šťavnaté pečené rebierka
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Andrea Mackova    ·   20.1.2015

Šťavnaté pečené rebierka

Ingrediencie sú pre dve osoby.

Suroviny
700 g (umyté, naporcované)
rebierka

Marináda:

1 dcl
olej
1 väčšia (rozmixovaná, najemno)
červená cibuľa
1,5 dcl
čierne pivo
0,5 dcl
brusnicový sirup
3 PL
chilli omáčka sladká
1 PL
sójová omáčka
podľa chuti, stačí málo
soľ

Šalát:

1 ks (nastrúhaná na tenké plátky)
šalátová uhorka
250 ml
bifidový cmar
šalátové korenie
podľa chuti (čerstvý alebo sušený)
cesnak
kvapka olivového oleja
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Pripravíme si marinádu z uvedených ingrediencii.
  2. Naporcované a umyté  rebierka na niekoľko hodín ponoríme do marinády, kde ich sem-tam prekladáme a polievame.
  3. Potom ich pečiete v mise z jenského skla, prikryté, aspoň 2 hodiny na teplote 170 °C.
  4. Podávate  s uhorkovým  šalátom a grilovaným pečivom.
Dobrú chuť!
 
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár