Šťavnaté pečené rebierka

Recept Šťavnaté pečené rebierka

Pridal: Andrea Mackova, 20.1.2015

Kategorie: Zeleninové, Mäso, Prílohy, Šaláty

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Ingrediencie sú pre dve osoby.

FOTKA OD VÁS

Pridal: Andrea Mackova, 20.1.2015

Kategorie: Zeleninové, Mäso, Prílohy, Šaláty

SUROVINY

700 g (umyté, naporcované) rebierka

Marináda:

1 dcl olej
1 väčšia (rozmixovaná, najemno)červená cibuľa
1,5 dcl čierne pivo
0,5 dcl brusnicový sirup
3 PLchilli omáčka sladká
1 PLsójová omáčka
podľa chuti, stačí málosoľ

Šalát:

1 ks (nastrúhaná na tenké plátky)šalátová uhorka
250 mlbifidový cmar
šalátové korenie
podľa chuti (čerstvý alebo sušený)cesnak
kvapka olivového oleja

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Pripravíme si marinádu z uvedených ingrediencii.
  2. Naporcované a umyté  rebierka na niekoľko hodín ponoríme do marinády, kde ich sem-tam prekladáme a polievame.
  3. Potom ich pečiete v mise z jenského skla, prikryté, aspoň 2 hodiny na teplote 170 °C.
  4. Podávate  s uhorkovým  šalátom a grilovaným pečivom.
Dobrú chuť!
 
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť