Šťavnaté pečené rebierka

Pridal: Andrea Mackova, 20.1.2015
Kategorie: Zeleninové šaláty, Šaláty, Mäso, Prílohy
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Ingrediencie sú pre dve osoby.
FOTKA OD VÁS
Pridal: Andrea Mackova, 20.1.2015
Kategorie: Zeleninové šaláty, Šaláty, Mäso, Prílohy
SUROVINY
700 g (umyté, naporcované) rebierka
Marináda:
1 dcl olej
1 väčšia (rozmixovaná, najemno)červená cibuľa
1,5 dcl čierne pivo
0,5 dcl brusnicový sirup
3 PLchilli omáčka sladká
1 PLsójová omáčka
podľa chuti, stačí málosoľ
Šalát:
1 ks (nastrúhaná na tenké plátky)šalátová uhorka
250 mlbifidový cmar
šalátové korenie
podľa chuti (čerstvý alebo sušený)cesnak
kvapka olivového oleja
- Pripravíme si marinádu z uvedených ingrediencii.
- Naporcované a umyté rebierka na niekoľko hodín ponoríme do marinády, kde ich sem-tam prekladáme a polievame.
- Potom ich pečiete v mise z jenského skla, prikryté, aspoň 2 hodiny na teplote 170 °C.
- Podávate s uhorkovým šalátom a grilovaným pečivom.
Dobrú chuť!
KOMENTÁRE K RECEPTU