Šťavnaté pečené rebierka

Šťavnaté pečené rebierka

By 20. januára 2015

Ingrediencie sú pre dve osoby.

Ingredients

Instructions

  1. Pripravíme si marinádu z uvedených ingrediencii.
  2. Naporcované a umyté  rebierka na niekoľko hodín ponoríme do marinády, kde ich sem-tam prekladáme a polievame.
  3. Potom ich pečiete v mise z jenského skla, prikryté, aspoň 2 hodiny na teplote 170 °C.
  4. Podávate  s uhorkovým  šalátom a grilovaným pečivom.
Dobrú chuť!
 Šťavnaté pečené rebierka
Print

Blog Na háji je miestom, kde zdieľam svoje nadšenie pre dobré jedlo, fotografiu, nevšednosť všedných okamihov. Dobré jedlo, to sú pre nás dary zeme, plody dopestované v záhradke, na poli, na strome, na farme. Tu niekde za rohom. S láskou a úctou k prírode a jej zákonitostiam. Rada trávim voľný čas fotografovaním, blogovaním, pinterestovaním, starostlivosťou o vlastnú záhradku, hostením našich početných návštev.

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (1 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *