Medové krídielka s červeným šalátom

Medové krídielka s červeným šalátom

By 20. januára 2015

Od našich kamarátov sme nedávno dostali  tekvicový olej.  Dnes mal svoju  premiéru. Ak ste to nevedeli, je  veľmi zdravý a výborne vplýva na ľudský organizmus. Je bohatý na vitamín E a zinok. Obsahuje širokú škálu minerálov a stopových prvkov. Má antioxidačné účinky, je ľahko stráviteľný a neobsahuje cholesterol.

Ingredients

Instructions

  1. Krídielka marinujete niekoľko hodín.
  2. Pekáč  vysteliete papierom na pečenie. Naň poukladáte 3-4 očistené zemiaky pokrájané na kolieska, ktoré posolíte a posypete drvenou rascou.
  3. Na zemiaky poukladáte krídielka, pokvapkáte zvyškom marinády.
  4. Pečiete v rúre na 180 -200°C do červeno - zlatista.
  5. Očistenú zeleninu posekáte na tenké kúsky a premiešate so zálievkou, necháte odležať.

Medové krídielka s červeným šalátom

Print

Blog Na háji je miestom, kde zdieľam svoje nadšenie pre dobré jedlo, fotografiu, nevšednosť všedných okamihov. Dobré jedlo, to sú pre nás dary zeme, plody dopestované v záhradke, na poli, na strome, na farme. Tu niekde za rohom. S láskou a úctou k prírode a jej zákonitostiam. Rada trávim voľný čas fotografovaním, blogovaním, pinterestovaním, starostlivosťou o vlastnú záhradku, hostením našich početných návštev.

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *