Bruschette con pomodoro e basilico

Pridal: Andrea Mackova, 30.11.2014
Kategorie: Chuťovky
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Vynikajúce talianske predjedlo, ktoré nás naučila kamarátka Silvia na jednom babskom dejchánku, kde sme pod jej vedením varili talianske špeciality. Silvia vyštudovala, žije a pracuje v Taliansku. Sú to vlastne hrianky s paradajkami a cesnakom a chutia vynikajúco.
FOTKA OD VÁS
Pridal: Andrea Mackova, 30.11.2014
Kategorie: Chuťovky
SUROVINY
paradajky
sol
čierne čerstvo mleté korenie
olivový olej
cesnak
bazalka
hrianky
- Paradajky umyjem, nakrájam na drobné kocky. Osolím, okorením čerstvo mletým čiernym korením. Pokvapkám olivovým olejom, pretlačím slovenský cesnak.
- Na koniec pridám bazalku. Bazalku nikdy nekrájame nožom, natrháme ju vlastnoručne. Premiešam.
- Na panvici alebo na kontaktnom grile pripravím na sucho hrianky zo staršieho chleba.
- Na opečený chlebík naložím paradajky a polievam šťavou, ktorá sa vytvorila spojením všetkých ingerdiencíí. Tá vsiakne do hrianok a zavŕši primitívnu genialitu tohoto receptu.
Podávame ihneď. Dobrú chuť!
KOMENTÁRE K RECEPTU