Bruschette con pomodoro e basilico

Recept Bruschette con pomodoro e basilico

Pridal: Andrea Mackova, 30.11.2014

Kategorie: Chuťovky

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Vynikajúce talianske predjedlo, ktoré nás naučila kamarátka Silvia na jednom babskom dejchánku, kde sme pod jej vedením varili talianske špeciality. Silvia vyštudovala, žije a pracuje v Taliansku. Sú to vlastne hrianky s paradajkami a cesnakom a chutia vynikajúco.

FOTKA OD VÁS

Pridal: Andrea Mackova, 30.11.2014

Kategorie: Chuťovky

SUROVINY

paradajky
sol
čierne čerstvo mleté korenie
olivový olej
cesnak
bazalka
hrianky

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Paradajky umyjem, nakrájam na drobné kocky. Osolím, okorením čerstvo mletým čiernym korením.  Pokvapkám olivovým olejom, pretlačím slovenský cesnak.
  2. Na koniec pridám  bazalku. Bazalku nikdy nekrájame nožom, natrháme ju vlastnoručne. Premiešam.
  3. Na panvici alebo na kontaktnom grile pripravím na sucho hrianky zo staršieho chleba.
  4. Na opečený chlebík naložím paradajky a polievam šťavou, ktorá sa vytvorila spojením všetkých ingerdiencíí. Tá vsiakne do hrianok a zavŕši  primitívnu genialitu tohoto receptu.
Podávame ihneď. Dobrú chuť!

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť