Cviklová nátierka

Pridal: Spinava kuchyna je s, 18.10.2014
Kategorie: Džemy a marmelády, Zavaraniny
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Inšpirovala som sa receptom H. Fearnley-Whittingstalla, ktorý ho nazýva cviklový hummus. Či je to skutočne hummus neviem, pretože zväčša hummus obsahuje uvarený cícer, ale čo určite viem, že je to skvelá cviklová nátierka.
FOTKA OD VÁS
Pridal: Spinava kuchyna je s, 18.10.2014
Kategorie: Džemy a marmelády, Zavaraniny
SUROVINY
200 g (uvarená)cvikla
50 g (nasucho opražené)vlašské orechy
1 PLsezamová pasta tahini
2 PLolivový olej
soľ
mleté čierne korenie
1 veľký strúčik cesnak
štipka (na sucho opražený a rozdrvený na prášok)rímsky kmín
KOMENTÁRE K RECEPTU