Fotorecept| Rajčinovo-bazalková pizza

Pridal: MadeWithLove, 5.6.2014
Kategorie: Pizza cesto, Cestá
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Tento rok som začala naozaj dobrými receptami a jedným z nich sú aj Cookies s kúskami čokolády podľa Jim Laheys. Ak ste ich ešte stále nevyskúšali prichádzate naozaj o veľa. Jim Laheys je proste génius a ja nedám dopustiť na jeho knihu: My bread,the revolutionary no work,no knead method. Ak si chcete tento rok dopriať nejakú kvalitnú knihu tak prosím neváhajte a siahnite po tejto pretože naozaj stojí za to...
FOTKA OD VÁS
Pridal: MadeWithLove, 5.6.2014
Kategorie: Pizza cesto, Cestá
SUROVINY
3 3/4 pohárachlebová múka
2 1/2 ČLsušené droždie
3/4 ČLsoľ
3/4 ČLcukor
1 1/3 poháravoda
400 g (plechovka, krájané)rajčiny
2 ČLolivový olej
bazalka
mozzarella
- Do misky si dáme múku,droždie,cukor a soľ.
- Rúru si predhrejeme na 260 °C. Ja som na svoju pizzu použila celé cesto pretože mám veľký plech ale ak chcete môžte si ho prekrojiť na polku. Jednu polku schováme do chladničky (na max 1 deň) a druhú použijeme na pizzu.
KOMENTÁRE K RECEPTU