Parioli

Pridal: Recepty s Anabelou, 31.3.2014
Kategorie: Cestoviny
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Teda dnes ďakujem za inšpiráciu autorovi tejto stránky, kde oceňujem spojenie oregána, kelu a smotany. A veru súhlasím s tvrdením, že nemožno nahradiť smotanu jogurtom či kyslou smotanou. Nepoužijem síce tekvicové semienka, ale nápad so strúhankou sa mi páči. http://delikatesy.etrend.sk/recepty-suroviny/kel-a-spagety-ale-ano-11795
FOTKA OD VÁS
Pridal: Recepty s Anabelou, 31.3.2014
Kategorie: Cestoviny
SUROVINY
špagety
kel
cibuľa
oregáno
smotana na varenie
olivový olej
soľ
strúhanka
parmezán
- Pokiaľ sa mi varí voda na cestoviny, spražím si na oleji cibuľku, pridám pokrájané dve hrste nadrobno nakrájaného kelu, a nakoniec paradajky s lyžičkou strúhanky.
- Do 100ml smotany pridám oregáno, ktoré trošku medzi prstami rozdrtím, a soľ.
- Keď mám cestoviny uvarené, tak nie úplne do mäkka, tak ich scedím a pridám pod pokličku k zeleninke.
- Zalejem smotanou, "načuchrem" aby boli krásne nadýchané, a môžme podávať.
- Kto chce, môže ešte posypať parmezánom.
KOMENTÁRE K RECEPTU