Parioli

Recept Parioli

Pridal: Recepty s Anabelou, 31.3.2014

Kategorie: Cestoviny

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Teda dnes ďakujem za inšpiráciu autorovi tejto stránky, kde oceňujem spojenie oregána, kelu a smotany. A veru súhlasím s tvrdením, že nemožno nahradiť smotanu jogurtom či kyslou smotanou. Nepoužijem síce tekvicové semienka, ale nápad so strúhankou sa mi páči. http://delikatesy.etrend.sk/recepty-suroviny/kel-a-spagety-ale-ano-11795

FOTKA OD VÁS

Pridal: Recepty s Anabelou, 31.3.2014

Kategorie: Cestoviny

SUROVINY

špagety
kel
cibuľa
oregáno
smotana na varenie
olivový olej
soľ
strúhanka
parmezán

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ

  1. Pokiaľ sa mi varí voda na cestoviny, spražím si na oleji cibuľku, pridám pokrájané dve hrste nadrobno nakrájaného kelu, a nakoniec paradajky s lyžičkou strúhanky.
  2. Do 100ml smotany pridám oregáno, ktoré trošku medzi prstami rozdrtím, a soľ.
  3. Keď mám cestoviny uvarené, tak nie úplne do mäkka, tak ich scedím a pridám pod pokličku k zeleninke.
  4. Zalejem smotanou, "načuchrem" aby boli krásne nadýchané, a môžme podávať.
  5. Kto chce, môže ešte posypať parmezánom.

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť