Fotorecept: Cestoviny so sicilskym pestom podla Nigelly Lawson

Cestoviny so sicilskym pestom podla Nigelly Lawson

By 15. marca 2014

Este predtym ako sa nadsene pustite do tejto uzasnej cestoviny so sicilskym pestom dam vam celkom par dobrych rad do zivota (Tie co ma naucila Nigella,a mata bola inspiracia od Giorgio Locateli ktorym som uplne posadnuta a momentalne sa preluskavam jeho NEUVERITELNOU knihou Made in Italy.Tu proste musite mat ak ste rovnako posadnuty Talianskou kuchynou ako ja)
POZNAMKY:1:Prosim vas nezacnite si zufalo trhat vlasy ak sa nedostanete k Fusilli Lunghi (dlhe fusilli ala telefonne snury 🙂 ) kludne pouzite obycajne fusilli alebo aj hocijaku inu cestovinu
Neodporucam vam nastruhat si na ne parmezan pred konzumaciou,bolo by to uz fakt privela a mozno by vas to znechutilo (Taliani si nikdy nestruhaju parmezan na cestoviny ak obsahuju rybu).Ak vsak nemate radi ancovicky pouzite namiesto nich 4 PL struhaneho parmezanu.
Obvykle tuto specialitku doplnia bazalkou,niektory nepotrebuju vobec nic a ja som pouzila matu (lebo Giorgio Locateli je moja platonicka laska forever 🙂

Ingredients

Instructions

  1. Cestoviny si dáme variť do osolenej vody.Cestoviny so sicilskym pestom podla Nigelly Lawson
  2. V mixéri si rozmixujeme paradajky, ančovičky, hrozienka, cesnak, kapary, mandle a olivový olej.Cestoviny so sicilskym pestom podla Nigelly Lawson
  3. Ešte predtým ako zlejeme cestoviny odoberieme trochu vody a pridáme 2 PL do pesta.
  4. Cestoviny premiešame s pestom a podávame s par lístkami mäty.

Cestoviny so sicilskym pestom podla Nigelly Lawson

Print

Môj blog: www.madewithlovesk.blogspot.co.uk


Kontakt na mňa: denisaratulovska@gmail.com

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (1 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...

Jedna odpoveď pre Fotorecept: Cestoviny so sicilskym pestom podla Nigelly Lawson

  1. ajka

    Fantastické recepty,neviem si vybrať ďakujem.Super polopate napísané ddd

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *