Cestoviny s paradajkovou omáčkou a ricottou

Recept Cestoviny s paradajkovou omáčkou a ricottou

Pridal: moj sladky svet, 12.3.2014

Kategorie: Cestoviny

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

SUROVINY

500 gcestoviny
400 g konzervapasírované paradajky
olivový olej
1 strúčikcesnak
soľ
bazalka
cca 125 gricotta

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Na oleji krátko opražíme cesnak a vyberieme ho.
  2. Pridáme paradajky, osolíme a varíme 15-20 minút.
  3. Pridáme bazalku. Odstavíme a do omáčky primiešame ricottu. S ricottou je omáčka krémovejšia.
  4. Polejeme uvarené cestoviny.

 

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť