Bezvaječné cestoviny s kalerábom

Recept Bezvaječné cestoviny s kalerábom

Pridal: barborka, 31.3.2014

Kategorie: Cestoviny

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Tieto cestoviny som prvý krát jedla u priateľa a poviem vám....nevedela som sa ich dojesť! Tento recept je z knihy ,,Najedzte sa do štíhlosti", ktorá obsahuje mnoho skvelých receptov. Rada sa o ne podelím :)

FOTKA OD VÁS

Pridal: barborka, 31.3.2014

Kategorie: Cestoviny

SUROVINY

1 stredne veľký kuskaleráb
150 gcestoviny (bezvaječné)
olej
cibuľa
1ČLsoľ
1/2 ČLmleté čierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Cestoviny uvaríme v osolenej vode.
  2. Scedíme ich.
  3. Na oleji osmažíme cibuľu (nakrájanú na kocky).
  4. Osolíme a pridáme na hrubom strúhadle nastrúhaný kaleráb.
  5. Orestujeme, okoreníme čiernym mletým korením.
  6. Zalejeme asi 1 dcl vody.
  7. Necháme prejsť varom.
  8. Keď sa voda odparí zmiešame s uvarenými cestovinami.

Kaleráb má vysoký obsah vitamínov B, C, železa, horčíka a mangánu. Je možné ho použiť aj ako náhradu za kapustu. Obsahuje tiež draslík, ktorý má prirodzene odvodňujúce účinky. Spevňuje pokožku a vlasy, zabezpečuje energiu a vitalitu, posilňuje imunitný systém, stimuluje okysličenie a dýchanie buniek, posilňuje srdce, zlepšuje náladu, pomáha prekonávať stres. Tak šup šup ide sa variť :)

Dobrú chuť!
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť