Bravčové karé na tymiane

Pridal: S varechou v ruke, 2.2.2014
Kategorie: Bravčové mäso, Mäso
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Pečené karé s kožou, na tymiane, lesných hubách, horčici a víne. Podávame napríklad so špenátovou ryžou.
FOTKA OD VÁS
Pridal: S varechou v ruke, 2.2.2014
Kategorie: Bravčové mäso, Mäso
SUROVINY
bravčové karé s kožou
tymián
čerstvo mleté korenie
plnotučná horčica
soľ
3 kscibuľa
10 strúčikovcesnak
2 kszelená paprika
sušené paradajky
sušené lesné huby
1-2 PLolej
voda na podliatie
- Mäso zrolujeme. Do zárezov na koži vtrieme rukou soľ a olej.
- Dochutíme mletým korením, tymianom a previažeme špagátom.
- Do keramického hrnca nahrubo nakrájame cibuľu, pridáme strúčiky cesnaku, sušené lesné huby, sušené paradajky a nakrájanú zelenú papriku.
- Dochutíme soľou a tymianom, podlejeme dobrým suchým vínom a vodou.
- Zakryté dáme do rúry asi na 93 minút, pri 170°C. Potom ho necháme "schrumkovatieť"odkryté.
KOMENTÁRE K RECEPTU