Torta Chantilly

Pridal: moj sladky svet, 18.1.2014
Kategorie: Torty
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
FOTKA OD VÁS
Pridal: moj sladky svet, 18.1.2014
Kategorie: Torty
SUROVINY
1 balenielístkové cesto
Na krém:
350 mlmlieko
1 balenie (alebo vanilkový puding)zlatý klas
2-3 PLkryštálový cukor
150 mlšľahačková smotana
- Lístkové cesto vyvaľkáme na hrúbku asi 0,5 cm a vykrojíme 3 kruhy, jeden plný a dva prázdne.
- Popicháme vidličkou a upečieme.
- Na spodok položíme plný kruh a naň dva prázdne.
- Stred vyplníme krémom a ozdobíme.
- V mlieku rozmiešame klas a pridáme cukor.
- Za stáleho miešania uvaríme hustý krém a necháme ho vychladnúť.
- Po vychladnutí z neho odstránime šupku a vyšľaháme ho šľahačom do hladka.
- Prišľaháme do tuha vyšľahanú šľahačku.Krém je výborný a ľahučký.
Dobrú chuť!
KOMENTÁRE K RECEPTU