Marocká zmes korenia “ras el hanout”

Marocká zmes korenia "ras el hanout"

By 24. januára 2014

Originálna verzia marockého korenia Ras el Hanout sa skladá z viac ako 30 druhov korenín, tento recept je na základnú verziu korenia.

Ingredients

Instructions

Koreniny zmiešajte dôkladne v mažiari.

Vzniknuté korenie môžete použiť na dochutenie jahňacieho a kuracieho mäsa, rýb i zeleninových a ryžových jedál.

 

 

Print

 

K vareniu a pečeniu ma priviedli moje staré mamy, keď mi počas prázdnin strávených v ich prítomnosti dovolili asistovať v kuchyni a pod ich dohľadom som ako malé dieťa mohla skúšať upiecť jednoduché koláčiky či uvariť jednoduché jedlá. Vôňa kuchyne pri vypekaní či varení je mojim príjemným oddychom, ktorého výsledkom je (takmer) vždy niečo jedlé ;-) Ak máte chuť ma kontanktovať, spravte to adrese katka@najrecept.sk

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *