Cviklové carpaccio

Recept Cviklové carpaccio

Pridal: S varechou v ruke, 24.1.2014

Kategorie:

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Viem, carpaccio by malo byť niečo surové a nakrájané na tenko, moje je z cvikly uvarenej v pare, ale je tiež nakrájané na jemno. Je to niečo pre tých, čo šunku veľmi nemusia. Taktiež sa hodí ako predjedlo, prípadne spolujedlo pre šunkojedov :-)

FOTKA OD VÁS

Pridal: S varechou v ruke, 24.1.2014

Kategorie:

SUROVINY

cvikla
chren
bryndza
olivový olej
citrónová šťava
zmes semienok a orieškov
soľ

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Do parného hrnca som dal pariť cviklu, keď je tak akurát po cca 30 minútach, tak som ju očistil a nakrájal na tenké plátky.

  2. Naukladal som ich na tanier, do stredu som dal dva druhy chrenu.

  3. Prekvapol som olivovým olejom a citrónovou šťavou.

  4. Ozdobil som kôpkami bryndze (májová by bola lepšia, ale ešte nie je) a semienkami tekvice, slnečnice a píniovými orieškami, kúpil som také hotové, už namiešané...polotovar :-)

  5. Dobrú chuť!


PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť