Cviklové carpaccio

Pridal: S varechou v ruke, 24.1.2014
Kategorie:
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Viem, carpaccio by malo byť niečo surové a nakrájané na tenko, moje je z cvikly uvarenej v pare, ale je tiež nakrájané na jemno. Je to niečo pre tých, čo šunku veľmi nemusia. Taktiež sa hodí ako predjedlo, prípadne spolujedlo pre šunkojedov :-)
FOTKA OD VÁS
Pridal: S varechou v ruke, 24.1.2014
Kategorie:
SUROVINY
cvikla
chren
bryndza
olivový olej
citrónová šťava
zmes semienok a orieškov
soľ
- Do parného hrnca som dal pariť cviklu, keď je tak akurát po cca 30 minútach, tak som ju očistil a nakrájal na tenké plátky.
- Naukladal som ich na tanier, do stredu som dal dva druhy chrenu.
- Prekvapol som olivovým olejom a citrónovou šťavou.
- Ozdobil som kôpkami bryndze (májová by bola lepšia, ale ešte nie je) a semienkami tekvice, slnečnice a píniovými orieškami, kúpil som také hotové, už namiešané...polotovar :-)
- Dobrú chuť!
KOMENTÁRE K RECEPTU