Jednoduchá a rýchla mňamka, ktorá očarí každého kto má rád chrumkavý, opečený chlebík. Je to jedno z mojích najobľúbenejších rýchloviek. Táto hrianka sa dá papať na raňajky, obed aj večeru. Zaručujem pôžitok a potešenie :)
Ako prvé si pripravíme klasické hrianky.
Necháme rozpáliť olej, na ktorý poukladáme krajce chleba.
Nakrájame si paradajku a papriku na menšie kocky (krájajte pred tým ako sú hotové hrianky alebo až potom ako sa hrianky upečú, neraz mi kvôli tomu zhoreli:).
Hrianky potrieme kečupom a nasypeme na ne nakrájanú papriku a paradajku.
Posolíme.
Posypeme nastrúhaným syrom a ozdobíme vňaťkou.
Dobré oblizovanie prajem :)
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste
Každý deň tipy na chutný chod pre celú rodinu