Žemľovka s pudingom a ricottou

Pridal: moj sladky svet, 8.10.2013
Kategorie: Sladké jedlá
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Suroviny sú na formu s rozmermi cca 16x25 cm
FOTKA OD VÁS
Pridal: moj sladky svet, 8.10.2013
Kategorie: Sladké jedlá
SUROVINY
2 ksrožok
1 ksvajce
200 mlmlieko
1 PLpráškový cukor
250 gricotta
250 g (uvarený)vanilkový puding
1 balenievanilkový cukor
2 ksjablko
škorica
kryštálový cukor
Rožky nakrájame na kolieska a namáčame v mlieku, do ktorého sme pridali práškový cukor a rozšľahané vajce.
Ukladáme ich na spodok formy, ktorú sme vymastili maslom.
Ak nám zo zmesi mlieka s vajcom ostane, zalejeme týmto zvyškom už poukladané rožky.
Na to vylejeme uvarený puding.
Ricottu vymiešame s vanilkovým cukrom a natrieme na puding.
Na ricottu poukladáme ošúpané a na tenké plátky nakrájané jablká.
Posypeme škoricou a trochou kryštálového cukru.
KOMENTÁRE K RECEPTU