Zapekaný baklažán

Zapekaný baklažán

By 14. októbra 2013

Ingredients

Instructions

  1. Baklažán umyjeme a nakrájame na kolieska.

  2. Osolíme a necháme ho pár minút postáť, aby stratil "horkastú" chuť.

  3. Zapekaciu misu vymastíme olejom a poukladáme kolieska baklažánu.

  4. Okoreníme a posypeme oregánom. Pre chuť pridáme tiež na väčšie kúsky nakrájaný cesnak.

  5. Na baklažán položíme plátky paradajok a papriku nakrájanú na pásiky. Na vrch dáme mozzarellu.

  6. Polejeme trochou oleja a zapekáme pri 180 °C asi 30 minút.

ZAPEKANÝ BAKLAŽÁN

Print

Život je ako recept na tortu. Ak sa budete držať obvyklých ingrediencií, upečiete tortu, ale už vopred budete vedieť, akú bude mať chuť. Druhí ju ochutnajú, ocenia, ale rýchlo zabudnú. Chce to vždy štipku geniality v každom recepte, aby neumrel s posledným ochutnaným kúskom. (Carlo Peparello)


Môj blog: www.mojsladkysvet.blogspot.it

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (1 hlasov, priemerne: 1,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *