Mrkva v sladkokyslom náleve

Mrkva v sladkokyslom náleve

By 16. septembra 2013

Takto upravená mrkva je vhodná ako príloha k rôznym pokrmom.

Ingredients

Instructions

  1. Pri príprave nálev so všetkými surovinami prevaríme.
  2. Mrkvu očistíme, umyjeme a nakrájame na pásiky.
  3. Do zaváracieho skla pridáme petržlenovú vňať, 1 klinček a malý kúsok škorice.
  4. Zalejeme teplým nálevom.
  5. Uzavrieme a sterilizujeme cca 25 minút pri teplote 85 °C.

mrkva v sladkokyslom naleve

Print

Bistro u starej mamy - recepty, rady a tipy z kuchárskej knihy mamy a babky, ktoré potešia a pomôžu. Ochutnajme ich...a podeľte sa s nami o svoje chuťove zážitky.


Môj blog: www.bistro69.blogspot.com

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *