Kuracie stehná v horčici

Kuracie stehná v horčici

By 3. septembra 2013

Kuracie stehná zapečené s dijonskou horčicou, ajvarom a sladkou chilli omáčkou...dovolím si tvrdiť, že jeden z najlepších spôsobov, ako pripraviť kuracie stehná (rýchlo a chutne)...

  • Cook Time : 50 minutes
  • Allergens :

Instructions

  1. V miske rozmiešame dijonskú horčicu, ajvar, sójovú omáčku a chilli omáčku.

  2. Kuracie stehná natrieme z jednej strany pripravenou omáčkou.

  3. Kuracie mäsko zrolujeme, obalíme v múke zmiešanej s korením a ukladáme na pekáč.

  4. Na vrch dáme plátky masla a vložíme do rúry vyhriatej na 200°C približne na 50 minút, občas polievame výpekom.

  5. Zo šampiňónov, lístkov špenátu, cesnaku, čerstvého zázvoru, olivového oleja, čierneho mletého korenia, soli a sladkej smotany pripravíme omáčku, alebo sa to dá nazvať aj špenátový prívarok, zemiaky uvaríme v tlakovom hrnci.

  6. Všetko naložíme na tanier a zapíjame chladeným pivom 🙂

  7. Dobrú chuť!

    Kuracie stehná v horčici

Print

...rád spoznávam neznáme chute a učím sa nové veci...v kuchyni sa dá aj z bežných surovín pripraviť niečo "nové". Do každého jedla treba dať lásku a fantáziu, to sú dve najdôležitejšie koreniny... dobrú chuť prajem :-) Môj blog: www.svarechou.sk

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *