Ančovičkovo-olivový koláčik

Recept Ančovičkovo-olivový koláčik

Pridal: adkas-tastyfood, 1.9.2013

Kategorie: Dezerty

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

SUROVINY

375 g (rozvaľkané)lístkové cesto
3 PLkečup
100 ganchovičky v oleji
čierne olivy
čerstvo pomleté čierne korenie
1 ksvajce

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Cesto preložíme na plech.
  2. Na ceste si dokola urobíme nožom cca 3,5 cm rám. Pozor, aby ste cesto neprerezali.
  3. Potom opačnou stranou noža v tomto ráme urobíme krížiky (tými zárezmi ho ozdobíme).
  4. Rozšľahaným vajíčkom tento rám potrieme.
  5. Do prostriedku opatrne  rozotrieme kečup. Poukladáme odkvapkané ančovičky a ozdobíme čiernymi olivami. Môžete ich prerezať na polovice alebo ponechať celé olivy.
  6. Mierne ochutíme čerstvo namletým čiernym korením.
  7. Dáme upiecť do rozohriatej rúry. Pečieme pri teplote 200 °C približne 15 minút  do zlatista.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť