Fotorecept | Piškótový krémovník s ovocím

Fotorecept | Piškótový krémovník s ovocím

Pridal: Katka, 11.8.2013

Kategorie: Dezerty

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Krémový, ovocný a nie príliš sladký koláčik, ktorý som piekla prvýkrát avšak nie posledný. Krásna vôňa sa vznášala po celom dome :)

FOTKA OD VÁS

Pridal: Katka, 11.8.2013

Kategorie: Dezerty

SUROVINY

140 gpiškóty
400 glístkové cesto
podľa vlastného výberu (ja som dala jahody) 500 govocie
2 balenia (spolu 80 g) zlatý klas
1 litermlieko
6 PLcukor
1 balenievanilkový cukor

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
    1. Z mlieka, cukru a zlatého klasu uvaríme hustý vanilkový puding.
    2. Lístkové cesto rozdelíme na dve časti a vyvaľkáme na veľkosť plechu.
    3. Jeden plát položíme na suchý plech, uložíme piškóty a zalejeme pudingom.
    4. Do pudingu povtláčame scedené ovocie z kompótu alebo čerstvé ovocie a prikryjeme druhým vyvaľkaným plátom cesta.
    5. Do vyhriatej rúry na teplotu 250 °C vložíme plech a pečieme 7-8 minút.
    6. Teplotu znížime na 180 - 200 °C  a dopečieme 10 - 15 minút.
    7. Hotový koláčik posypeme práškovým cukrom a necháme vychladnúť.
    8. Vychladnutý nakrájame na kocky.
Dobrú chuť!
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť