Tvarohová torta bez múky

Tvarohová torta bez múky

By 3. júla 2013

  • Prep Time : 20 minutes
  • Cook Time : 1h 30 min
  • Yield : 1 torta
  • Allergens : ,

Ingredients

Instructions

  1. Ovocie opláchneme a osošíme. Maslo spolu s hnedým cukrom vymiešame do hladkého krému.

  2. V druhej mise zmiešame vajcia, múku, prášok do pečiva a pudingové prášky.

  3. Obidve zmesi spolu zmiešame, pridáme tvaroh a vymiešame opäť do hladka.

  4. Tortovú formu vystelieme papierom na pečenie a nalejeme cesto. Stierkou uhladíme aby sme mali povrch jednotný.

  5. Jahody nakrájame na polovice a spolu s ostatným ovocím uložíme na cesto.

  6. Dáme upiecť na spodnú mriežku do predhriatej rúry  na 1 hodinu pri teplote 160 °C.

  7. Po dopečení vypneme rúru ale koláč nevyberáme - necháme ho v rúre ešte 30 minút.

  8. Pripravíme si podľa návodu želatínu a vychladunutý koláč polejeme rovnomerne na povrchu želatínou. Necháme stuhnúť a podávame.

Print

 

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *