Vyprážané kuracie prsty

Recept Vyprážané kuracie prsty

Pridal: najrecept, 2.6.2013

Kategorie: Mäso

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Už vám nechutia mrazené polotovary z obchodu? Tak vyskúšajte tieto chutné domáce kuracie prsty, ktoré si vaša rodinka určite zamiluje!

FOTKA OD VÁS

Pridal: najrecept, 2.6.2013

Kategorie: Mäso

SUROVINY

400 gkuracie prsia
2 kscibuľa
2 strúčikycesnak
soľ
mleté čierne korenie
1 PLčerstvá bazalka
1/2 kscitrónová kôra
1/2 kscitrónová šťava
100 g hladká múka
strúhanka
olej

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
1. Kuracie prsia nakrájame na malé kúsky a pomelieme v mlynčeku na mäso. Cibuľu očistíme a nakrájame najemno. 2. Mäso zmiešame spolu s cibuľou a prelisovaným cesnakom. Pridáme strúhanku, múku a korenie podľa chuti. Podľa potreby pridáme múku a strúhanku aby nám vznikla tvarovateľná hmota. Ak je príliš riedka, prisypeme múku. 3. Z hmoty odoberieme malú časť, z ktorej vytvarujeme šúľok podľa svojej predstavy a obalíme ho v múke. 4. Vložíme do rozpáleného oleja a opečieme z každej strany. Položíme na servítku alebo papierovú utierku aby sa odstal prebytočný tuk. 5. Podávame so zeleninou, ryžou alebo zemiakmi. Dobrú chuť!  
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť