Segedínsky gluáš

Pridal: najrecept, 4.6.2013
Kategorie: Hovädzie mäso, Mäso
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
FOTKA OD VÁS
Pridal: najrecept, 4.6.2013
Kategorie: Hovädzie mäso, Mäso
SUROVINY
500 gpredné hovädzie mäso
250 mlkyslá smotana
400 gkyslá kapusta
1 kscibuľa
40 gmasť
mäsový vývar
mletá červená paprika
mleté čierne korenie
soľ
1.
Mäso umyjeme a nakrájame na kocky. Cibuľu nakrájame nadrobno a speníme na masti. Primiešame mäso a opražíme. Osolíme, okoreníme a poprášime červenou paprikou.
2.
Pridáme nakrájanú kyslú kapustu, podlejeme vývarom a dusíme domäkka. Nakoniec primiešame kyslú smotanu.
3.
Podávame s kysnutou knedľou.
KOMENTÁRE K RECEPTU