Segedínsky gluáš

Recept Segedínsky gluáš

Pridal: najrecept, 4.6.2013

Kategorie: Hovädzie mäso, Mäso

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

SUROVINY

500 gpredné hovädzie mäso
250 mlkyslá smotana
400 gkyslá kapusta
1 kscibuľa
40 gmasť
mäsový vývar
mletá červená paprika
mleté čierne korenie
soľ

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
1. Mäso umyjeme a nakrájame na kocky. Cibuľu nakrájame nadrobno a speníme na masti. Primiešame mäso a opražíme. Osolíme, okoreníme a poprášime červenou paprikou. 2. Pridáme nakrájanú kyslú kapustu, podlejeme vývarom a dusíme domäkka. Nakoniec primiešame kyslú smotanu. 3. Podávame s kysnutou knedľou.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť