Maďarský guláš

Recept Maďarský guláš

Pridal: najrecept, 8.6.2013

Kategorie: Bravčové mäso, Mäso

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

SUROVINY

400 ghovädzie mäso
60 gúdená slanina
1 ksčervená paprika
2 PLparadajkový pretlak
3 kscibuľa
2 ksmladá cibuľka
1 PLmať
mäsový vývar
1 KLsladká mletá červená paprika
1 KLštipľavá paprika
mleté čierne korenie
soľ

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
1. Slaninu nakrájame na malé kocky a opražíme na masti. Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a opražíme dozlata. Mäso umyjeme, nakrájame na malé kúsky, primiešame k cibuli a za stáleho miešania opražíme. 2. Osolíme, okoreníme a odstavíme. Pridáme sladkú a štipľavú papriku, podlejeme mäsovým vývarom, pridáme paradajkový pretlak a udusíme domäkka. 3. Počas dusenia podlievame vývarom. Hotové ozdobíme mladou cibuľkou a červenou paprikou nakrájanou na kolieska 4. Podávame s knedľou alebo opečeným toastovým chlebom.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť