Maďarský guláš

Pridal: najrecept, 8.6.2013
Kategorie: Bravčové mäso, Mäso
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
FOTKA OD VÁS
Pridal: najrecept, 8.6.2013
Kategorie: Bravčové mäso, Mäso
SUROVINY
400 ghovädzie mäso
60 gúdená slanina
1 ksčervená paprika
2 PLparadajkový pretlak
3 kscibuľa
2 ksmladá cibuľka
1 PLmať
mäsový vývar
1 KLsladká mletá červená paprika
1 KLštipľavá paprika
mleté čierne korenie
soľ
1.
Slaninu nakrájame na malé kocky a opražíme na masti. Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a opražíme dozlata. Mäso umyjeme, nakrájame na malé kúsky, primiešame k cibuli a za stáleho miešania opražíme.
2.
Osolíme, okoreníme a odstavíme. Pridáme sladkú a štipľavú papriku, podlejeme mäsovým vývarom, pridáme paradajkový pretlak a udusíme domäkka.
3.
Počas dusenia podlievame vývarom. Hotové ozdobíme mladou cibuľkou a červenou paprikou nakrájanou na kolieska
4.
Podávame s knedľou alebo opečeným toastovým chlebom.
KOMENTÁRE K RECEPTU