Farfalle s rajčinami

Pridal: najrecept, 27.6.2013
Kategorie: Zdravé recepty, Cestoviny
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Pre ľudí citlivých na lepok je recept vhodný ak do receptu použijú bezlepkové cestoviny.
FOTKA OD VÁS
Pridal: najrecept, 27.6.2013
Kategorie: Zdravé recepty, Cestoviny
SUROVINY
400 gcestoviny Farfalle
400 gsterilizované paradajky
200 ghrášok
100 gslanina
100 gparmezán
olivový olej
bazalka
soľ
čierne mleté korenie
1.
Slaninu nakrájame na kocky a opražíme na panvici.
2.
Pridáme rajčiny. Osolíme, okoreníme a podlejeme 100 ml vody. Necháme za občasného miešania 10 minút podusiť.
3.
Pridáme hrášok a spolu varíme 10 minút.
4.
Cestoviny pripravíme podľa návodu a naporcujeme na predhriate taniere.
5.
Pridáme udusenú zeleninu a posypeme nastrúhaným parmezánom. Dobrú chuť!
KOMENTÁRE K RECEPTU