Jemné zapekané kuracie prsia

Recept Jemné zapekané kuracie prsia

Pridal: Katka, 20.5.2013

Kategorie: Mäso

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

FOTKA OD VÁS

Pridal: Katka, 20.5.2013

Kategorie: Mäso

SUROVINY

1 kgkuracie prsia
2 kscibuľa
soľ
mleté čierne korenie

Omáčka:

250 mltatarská omáčka
250 mlbiely jogurt
150 gnastrúhaný tvrdý syr
vegeta
korenie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
1. Kuracie prsia opláchneme pod vlažnou vodou, osušíme a nakrájame na menšie kúsky. Osolíme, okoreníme a uložíme do vymastenej zapekacej misy. 2. Cibuľu očistíme, nakrájame najemno a uložíme mäso. Podlejeme vlažnou vodou, prikryjeme alobalom a vložíme do rúry na 15 minút podusiť pri teplote 170 °C. 3. V mise spolu zmiešame všetky suroviny na omáčku a prilejeme k mäsu. Ak by bol nálev príliš hustý, môžeme pridať trochu mlieka. Necháme zapiecť 20 minúť pri teplote 170 °C. Dobrú chuť!
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť