Cestovinový šalát s tuniakom
Šalát môžete podávať ako teplú či vychladenú večeru, ktorú si pripravíte vopred. Do šalátu môžete pridať uhorku alebo zeleninu podľa svojej chuti, ja pridávam napríklad opečenú cuketu.
FOTKA OD VÁS
SUROVINY
1 baleniecestoviny
4 ksparadajky
1 balenieolivy
2 konzervytuniak vo vlastnej šťave (kúsky)
soľ
provensálske bylinky
olivový olej
mleté čierne korenie
- Cestoviny uvaríme podľa návodu, scedíme a premiešame s olivovým olejom. Osolíme, okoreníme.
- Paradajky narežeme na šupke a na chvíľu ponoríme do horúcej vody. Šupka nám pôjde ľahko dolu a nakrájame na kocky.
- Pridáme scedeného tuniaka, nakrájané olivy na polovice, paradajky a provensálske bylinky. Premiešame a podávame.
KOMENTÁRE K RECEPTU