Cestovinový šalát s tuniakom

Recept Cestovinový šalát s tuniakom

Pridal: najrecept, 3.4.2013

Kategorie: Šaláty

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Šalát môžete podávať ako teplú či vychladenú večeru, ktorú si pripravíte vopred. Do šalátu môžete pridať uhorku alebo zeleninu podľa svojej chuti, ja pridávam napríklad opečenú cuketu.

FOTKA OD VÁS

Pridal: najrecept, 3.4.2013

Kategorie: Šaláty

SUROVINY

1 baleniecestoviny
4 ksparadajky
1 balenieolivy
2 konzervytuniak vo vlastnej šťave (kúsky)
soľ
provensálske bylinky
olivový olej
mleté čierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Cestoviny uvaríme podľa návodu, scedíme a premiešame s olivovým olejom. Osolíme, okoreníme. 
  2. Paradajky narežeme na šupke a na chvíľu ponoríme do horúcej vody. Šupka nám pôjde ľahko dolu a nakrájame na kocky.
  3. Pridáme scedeného tuniaka, nakrájané olivy na polovice, paradajky a provensálske bylinky. Premiešame a podávame.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť