Pečená šťuka s bylinkovým maslom

Recept Pečená šťuka s bylinkovým maslom

Pridal: najrecept, 10.3.2013

Kategorie: Zdravé recepty

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

SUROVINY

800 gšťuka
3 PLolej
10 gstrúhanka
soľ

Bylinkové maslo:

40 gmaslo
citrónová šťava
20 gcibula
2 kskyslá uhorka
sardelová pasta
petržlenová vňať
worchesterova omáčka
soľ

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
1. Očistenú a vypitvanú šťuku pokrájame na štyri kúsky. Osolíme, posypeme  strúhankou a opečieme na oleji. 2. Uložíme do zapekacej misy a dopečieme v rúre na teplote 200 °C počas 10 minút. 3. Hotovú šťuku uložíme na teplé miesto. 4. Bylinkové maslo: Maslo dobre rozmiešame so soľou a citrónovou šťavou. Pr 5. Pridáme nadrobno nasekanú cibuľu, petržlenovú vňať, uhorky, sardelovú pastu, niekoľko kvapiek worcesterskej omáčky. Všetko spolu dobre vymiešame. 6. Z masla urobíme valček, ktorý zabalíme do potravinárskej fólie a necháme a v chladničke dobre stuhnúť. 7. Rybu podávame s kúskom masla a opečenými zemiakmi a so šalátom.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť