Pečená šťuka s bylinkovým maslom

Pečená šťuka s bylinkovým maslom

By 10. marca 2013

  • Prep Time : 30 minutes
  • Cook Time : 30 minutes
  • Yield : 4
  • Allergens :

Instructions

1.
Očistenú a vypitvanú šťuku pokrájame na štyri kúsky. Osolíme, posypeme  strúhankou a opečieme na oleji.

2.
Uložíme do zapekacej misy a dopečieme v rúre na teplote 200 °C počas 10 minút.

3.
Hotovú šťuku uložíme na teplé miesto.

4.
Bylinkové maslo: Maslo dobre rozmiešame so soľou a citrónovou šťavou. Pr

5.
Pridáme nadrobno nasekanú cibuľu, petržlenovú vňať, uhorky, sardelovú pastu, niekoľko kvapiek worcesterskej omáčky. Všetko spolu dobre vymiešame.

6.
Z masla urobíme valček, ktorý zabalíme do potravinárskej fólie a necháme a v chladničke dobre stuhnúť.

7.
Rybu podávame s kúskom masla a opečenými zemiakmi a so šalátom.

Print
1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *