Pangas s citrónovou omáčkou

Pangas s citrónovou omáčkou

By 10. marca 2013

  • Prep Time : 10 minutes
  • Cook Time : 30 minutes
  • Yield : 4
  • Allergens :

Ingredients

Instructions

1.
Očistíme cesnak a nakrájame nadrobno.

2.
Filety premyjeme, osušíme a prerežeme.

3.
Na panvici necháme rozpustiť maslo s trochou oleja (maslo sa nám neprepečie) a krátko osmažíme cesnak.

4.
Pridáme filety pangasiusa a opečieme z oboch strán.

5.
Opečenú rybu preložíme do zapekacej misy a necháme ešte približne 10 minút dopiecť  v rúre pri teplote 200 °C.

6.
Do výpeku z filiet prilejeme smotanu a vsypeme nastrúhanú citrónovú kôru. Za občasného miešania uvaríme hustú omáčku.

7.
Podávame s pečenými zemiakmi a zeleninou.

 

Print
1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *