Pangas s citrónovou omáčkou

Recept Pangas s citrónovou omáčkou

Pridal: najrecept, 10.3.2013

Kategorie: Zdravé recepty, Ryby a morské plody

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

SUROVINY

1 kgfilety pangasiusa
250 mlšľahačka
2 PLmaslo
1 kscitrónová kôra
2 strúčikycesnak
olej
soľ

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
1. Očistíme cesnak a nakrájame nadrobno. 2. Filety premyjeme, osušíme a prerežeme. 3. Na panvici necháme rozpustiť maslo s trochou oleja (maslo sa nám neprepečie) a krátko osmažíme cesnak. 4. Pridáme filety pangasiusa a opečieme z oboch strán. 5. Opečenú rybu preložíme do zapekacej misy a necháme ešte približne 10 minút dopiecť  v rúre pri teplote 200 °C. 6. Do výpeku z filiet prilejeme smotanu a vsypeme nastrúhanú citrónovú kôru. Za občasného miešania uvaríme hustú omáčku. 7. Podávame s pečenými zemiakmi a zeleninou.  
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť