NajRecept.sk Zdravé recepty Pangas s citrónovou omáčkou
Pangas s citrónovou omáčkou
Recept Pangas s citrónovou omáčkou
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
najrecept    ·   10.3.2013

Pangas s citrónovou omáčkou

Suroviny
1 kg
filety pangasiusa
250 ml
šľahačka
2 PL
maslo
1 ks
citrónová kôra
2 strúčiky
cesnak
olej
soľ
Postup receptu
Vytlačiť
1. Očistíme cesnak a nakrájame nadrobno. 2. Filety premyjeme, osušíme a prerežeme. 3. Na panvici necháme rozpustiť maslo s trochou oleja (maslo sa nám neprepečie) a krátko osmažíme cesnak. 4. Pridáme filety pangasiusa a opečieme z oboch strán. 5. Opečenú rybu preložíme do zapekacej misy a necháme ešte približne 10 minút dopiecť  v rúre pri teplote 200 °C. 6. Do výpeku z filiet prilejeme smotanu a vsypeme nastrúhanú citrónovú kôru. Za občasného miešania uvaríme hustú omáčku. 7. Podávame s pečenými zemiakmi a zeleninou.  
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár